English English Malay Malay

Aktiviti Riadah Bersama Ajk-Ajk Dan Rakan – Rakan ISUFOM KL

 

Syukur Alhamdullillah.

Selepas hampir 15 tahun tak pegang raket, entahlah sibuk dengan apa sampai tak sempat nak excercise.

Ni baru nak pegang balik raket, slow2 dan cuba fit balik macam 20 tahun dulu.. The Almighty Makes The Impossible, POSSIBLE.

Baru je masuk 15 minit, dah pancit. Yang lain tu, jadi macam training dan friendly game je.. Ya lah kan, nak matching dgn orang2 muda, tak larat.

Nak buat2 ada stamina, pun… Subhanallah.

2 jam game… Alhamdullillah masih diberi kesihatan yang baik oleh Allah swt. Ada juga endurance.

Riadah bagi team ISUFOM KL. Insya Allah, istiqomah bulan2 akan datang.

Bro Azhar Soo

Kongsi Artikel ini:

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

Lain - Lain Artikel

• July 12, 2024

Menghadiri Kursus oleh PERMIM – IDIPKL

• July 11, 2024

Di Temuramah dengan Jabatan Komunikasi IIUM

• July 10, 2024

Program Santuni Mualaf (MACMA)